Två nya webbplatser

Skrivet av Annica i Allmänt @ 8:20 pm

Har nu lanserat ytterligare två webbplatser som kan få en kort presentation.

1. iPad3g.se

Om några månader kommer iPad att lanseras i Sverige (Nåväl, om drygt ett halvår kanske.) och då kommer sveriges mobiloperatörer att börja sälja 3G-versionen. Då kommer man innan man köper den naturligtvis vilja veta lite mer om vad den kostar, vad skillnaderna mellan abonnemangen är, och vilket som är bäst. Idéen är att sajten ska vara uppbyggd likt iphoneabonnemang.se fast för iPad 3G.

Hittills är det rätt många som söker efter just pris på iPad 3G, och landar på ipad3g.se/priser-ipad-3g/

Så om det håller i sig kan det kanske bli ett lyckat projekt.

2. Trendfetch.com

En liten annorlunda webbtjänst som analyserar söktrender på Google och sammanställer dem efter vad som är mest “trendigt” att söka efter just nu. När en kändis dör, en naturkatastrof sker,  eller ett företag släpper en efterlängtad produkt börjar folk söka efter det som aldrig någonsin förut - och då samlar Trendfetch snabbt in information om ämnet och sammanställer hur folk letar information.

Vad är nu detta bra för? Tjänsten har redan nu sammanställt information om 9695 olika trender, och om drygt ett år kommer sajten ha drygt 80,000 olika sidor med sökinformation - Viktigt för den som funderar på att starta en webbplats om ämnet, vill veta mer om människors beteende på internet eller bara är nyfiken på vad världen intresseras av.

Eftersom jag inte visste hur populär tjänsten skulle bli bland de som jobbar med internetmarknadsföring och webben valde jag först att endast låta de som registrerade sig och blev medlemmar få tillgång till tjänsten. 1,133 personer har registrerat sig, vilket naturligtvis är riktigt kul för en så nischad tjänst.

Så, nu har jag valt att ha den helt öppen, dock med fler funktioner för den som registrerar sig (som att t ex prenumerera på info om söktrender och spara info i en egen lista.) .

Kolla in på http://www.trendfetch.com , eller direkt på http://www.trendfetch.com/public_home

Så, det är vad senaste tiden har spenderats till.


4 kommentarer »

 1. ..och det märks att även du med hjälp av lite översättningstjänster behärskar seo.. ;))

  MVH

  /Staffan

  Comment av Staffan — May 10, 2010 @ 3:52 pm

 2. its firs date to this blog, its nice ! keep work…..

  Comment av JOCURI SLOT — November 13, 2011 @ 9:34 pm

 3. Vous devriez visiter mes sites de voyance …

  Comment av Médium — January 14, 2012 @ 7:41 am

 4. Oh my goodness! an amazing article dude. Thank you However I’m experiencing difficulty with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting equivalent rss downside? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

  Comment av 1 — March 23, 2012 @ 1:06 pm

Skriv en kommentar