Dag #283 - Utflykt, Langkawi

Skrivet av Annica i Allmänt @ 12:57 pm

Passar på att njuta av att bo i “Deluxe” rummet. Har både duschkabin och badkar och istället för , som förut, “bara” få 2 handdukar var har vi nu 3 var. Dessutom får man massa små flaskor och kitt, tex schampo, duschcreme, lotion, sykitt, rakhyvel och skum. Väldigt trevligt.

Det finns ju alltid en viss strand eller stad man, som turist, bor vid när man är ute och reser, där allt händer. Men vi bor inte på den sidan av ön utan på den andra. Så idag bestämde vi oss för en liten utflykt för att se om vi har missat nåt. Men det har vi inte. Vi hittade inga mysiga restauranger eller barer, inte ens stranden var nåt att se…

Så lite besvikna gick vi en tur i Underwaterworld, ett akvarium med 500 olika arter - djur och växter. Enligt guidboken skulle det vara 5000 arter, men det visade sig vara 500. En liten nolla för mycket alltså. Tryckfelsnisse hade visst varit i farten. Hur som helst så hade de pingviner och dem var roliga att titta på.


3 kommentarer »

 1. Love this unique song and the picture is awsome. Varies greatly… Great job..

  Comment av silk scarves & shawls — September 15, 2011 @ 6:41 pm

 2. 接続男性用淑女の間では彼または最高品質のコレクション。結婚式花もすることができますに残るとの調整、包囲環境。

  Comment av ラルフローレン マフラー 激安 — January 1, 2014 @ 5:21 pm

 3. I have been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts on this sort of area .

  Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web
  site. Studying this info So i am satisfied to show that I have a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
  I most unquestionably will make certain to don?t fail to remember this site and give it a look regularly.

  Comment av jual mangan zeolit surabaya — February 3, 2015 @ 1:07 pm

Skriv en kommentar