Dag #94 - Sydney Aquarium och Wildlife World

Skrivet av Aron i Allmänt @ 12:24 pm

Igår var vi på Sydney Aquarium och Wildlife World - som båda ligger i hamnen i Darling Harbour.  Zoo-besök gör sig bäst i bilder så här kommer hela 15 bilder:Ett hett tips var att köpa biljetterna på internet i förväg - Halva priset och dessutom, kanske ännu bättre, gå före alla andra turister (köa hade tagit minst 30 minuter.).


2 kommentarer »

  1. De ser rätt lustiga ut, kängurur!

    Comment av Pappa Anders — March 10, 2009 @ 5:51 pm

  2. I think some other internet site masters ought to get this amazing site being an product - really neat and spectacular style, and also the written content. You are an skilled with this subject matter!

    Comment av LashellFlaks — March 22, 2012 @ 6:08 am

Skriv en kommentar